...több mint kert...

Térkövezés és kültéri burkolatépítés

A térburkolat nem csupán közlekedő felület, hanem a kertépítés egyik alapvető sarokköve. Mérete, szín- és formavilága meghatározza a zöldfelület alapvető arányát, és stílusát, hangulatára jelnentős hatással bír. Számos, ilyen terméket gyártó válallkozás van hazánkban is, termékeik között megtalálható az egyszínű szürke térkőtől a hupilila sokszögletűig szinte minden. Nem egyszerű tehát a választás, főleg, mivel az árak az utóbbi időben jelentősen megemelkedtek, és térkövet hosszú távra választunk…

A kültéri burkolatépítés mindig nagy munkával jár, legtöbbször gépi tükörkiszedés, megfelelő teherbírású alépítmény létrehozása, szintezés, burkolathoz illő szegélyek telepítése, felszíni és talajvíz elvezetése, és maga burkolat lerakása előírás szerinti rétegrendben, gépi tömörítés, fugák gyártó által előírt anygaggal való kitöltése. A felsoroltakhoz a szaktudás és a rutin mellett, komoly gépek és eszközök szükségesek, melyek együttes megléte garantálja a hibátlan és tartós végeredményt. 

Térkőburkolat építése - képekben

Vállaljuk térkő, járdalap, tipegőkő, monolitbeton járda, murva-, kavicsburkolat, wpc burkolat, thermowood faburkolat és minden egyéb anyagból készülő kültéri burkolat tervezését és építését, egyedi igények szerint.

Ön is szeretne térkövezni?

HÍVJON: 06 70 612 0105

Minden Jog fenntartva 2023. Webdesign krisz