...több mint kert...

Önnek miben tudunk segíteni?

A tervezési folyamat első lépcsője, a megrendelő jelenlegi és jövőbeni igényeinek pontos felmérése, majd ezek koncepciós tervé alakítása. Az első koncepciós tervet díjmentesen készítjük, mert hiszünk benne, hogy terveink elnyerik megrendelőink tetszését.

A kert építés során a kivitelezőnek megfelelő műszaki ismeretekkel és kiváló problémamegoldó képességgel kell rendelkeznie. Hatékonyan működünk együtt a szabályzó hatóságokkal, önkormányzatokkal és az építőipar más szegmenseinek képviselőivel.

Egy kert rendszeres gondozásának célja, hogy a kert olyan legyen, ahogy azt elképzeltük és az épített állapotot minél inkább megőrizzük. A karbantartás során odafigyelünk ügyfeleink egyedi igényeire, hogy ezáltal a lehető legkisebb mértékben zavarjuk az otthon nyugalmát.

Az öntözőrendszer ma már egy modern kert elengedhetetlen része! Telepítésével sok időt és energiát, de mindenek előtt, megfelelő tervezés mellett jelentős pénzt is megspórolhatunk. A spórolás kulcsa a rendszer hatékonyságában rejlik, így érdemes azt szakemberre bízni.

A teraszos lakásoknál, valamint a „kiülős” vendéglátóhelyeknél nyári időszakban egyre jobban kedvelik és igénylik az emberek, az újdonságnak számító kültéri klímával való hűtést. A párásítással a levegőben szálló pollenek mennyisége is jelentősen csökkenthető.

Az elmúlt években egyre inkább teret hódított magának a kertépítés során a robotfűnyíró. Az egyértelműen kényelmi extraként kezelt, kezdetben drága és kiforratlan eszköz, mára már bárki számára elérhető és kifizetődő lehetőséggé vált. Telepítése bár nem bonyolult, érdemes mégis szakemberre bízni…

Kertünk, szerves részét képezik a különbőző anyagokkal burkolt felületek. Ezek adhatnak teret egy nyári gillezésnek vagy egy kis délutáni kikapcsolódásnak.  Készséggel állunk megrendelőink szolgálatára, a tervezéstől, az anyagok kiválásztásán át egészen a kivitelezésig.

Minden Jog fenntartva 2023. Webdesign krisz