A minőség számunkra elengedhetetlen, ez az általunk használt termékeken is látszik!

  A Scott’s Landscaper Pro szabályzott tápanyagleadású műtrágyákkal a fű ápolása soha nem volt még ilyen egyszerű és kényelmes. Hosszú hatástartamuk miatt az ápolás lényegesen kevesebb munka- és időráfordítással jár, környezetbarát tápanyagellátást biztosítanak a fű egészséges, folyamatos növekedése érdekében. Termékeinket megvásárolhatja a Kertélet Webáruházban, a www.kertelet.hu -n!

Hosszú hatású fűműtrágyák

Scotts-ápoló-trágyák

Ápoló fűműtrágyák

Scotts-fenntartó-trágyák

Fűmagok

Scotts-Fűmagok1Mi is az a gyepszőnyeg?


A gyepszőnyeg egy fűiskolában másfél évig nevelt, teljesen gyommentes és sűrű növésű, gyökeresedett fűből álló gyep.

   
A fűiskolában a nevelési időszakban hetente kétszer nyírást, többszöri locsolást és szakszerű gyomírtást, megfelelő tápanyagutánpótlást kap. Egy gyepszőnyeg tekercs mérete szabványosan 250 cm x 40 cm, súlya nedvességtől függően körülbelül 20-35 kg. A gyökérzettel együtt körülbelül 2 cm vastagságú tömörített talajréteget is tartalmaz. Ahhoz hogy a telepítés idejére kiváló állapotban maradjon, közvetlenül a kiszállítás előtt termelik fel.Fűmagkeverékek


A legmodernebb, legjobb minőségű fűmagkeverék, amit luxusminőségű fűfelületek, pázsitok kialakítására fejlesztettek ki .

  
A kereskedelmi forgalomban kapható fűmagok különböző fűfajtákból (perje, csenkesz, lóhere) válogatott magok keveréke. Ezek a fajták különböző víz és fényigénnyel, ellenálló képességgel és növekedési habitussal és ütemmel rendelkeznek, alkalmazkodva így a füvesíteni kívánt terület adottságaihoz.