Genie – Konyhakert

Tregren Genie

A GENIE EGY KICSI, LETISZTULT FŰSZERKERT, AMI ALKALMAS MIND KÜL-, MIND BELTÉRRE, AMI SZINTÉN A FINN TREGREN ÁLTAL SZABADALMAZTATOTT ACTIVE GROWING TECHNOLOGY-T ALKALMAZZA.

 

Az energiatakaríkos, ötletes, okos és környezetbarát Genie egy teljesen új megközelítése a beltéri kerteknek. A Genie ötvözi a fenntartható anyagokat, innovatív technológiát, a könnyed kezelhetőséget és a kortárs művészetet.

 

Keresse akcióinkat webáruházunkban, a Kertelet.hu -n

A Genie úgy került kialakításra, hogy növények széles választékához illeszkedjen, akár 15 cm átmérőjű cserepek is elférnek benne. A Finn Tregren által szabadalmaztatott Active Growing Technology gondoskodik arról, hogy minden növény pompásan nézzen ki, minden extra fáradozás nélkül. Kiválóan alkalmas akár bel-, akár kültéri használatra.

Az okos öntöző rendszert elem működteti, ezért nincs szükség bármi féle vezetékre. A növekedés felgyorsításának és nagyobb termés igéretének reményében felszerelhető termesztőlámpával is.

FINNORSZÁGBAN TERVEZVE, FEJLESZTVE ÉS GYÁRTVA.

Az elsődleges cél a Genie fejlesztése során az volt, hogy a gyártás Finnországban történjen és hogy a szakértelem és felhasználni kívánt anyag helyben rendelkezésre álljon.

Következésképpen az UPM biokompozit anyagára került a választás. A Genie Indoor Garden megújuló cellulózból és UPM ForMI rostból készül. Erre az anyagra teljesül minden minőségi és környezetbarát kritéria.

Ez az anyag könnyen formálható és éppen ezért tökéletes erre a célra. A biokompozit sokkal élettelibbnek tűnik a többi hagyományos műanyaghozképest. A biokompozit előnye, hogy környezetbarát, akár 60 %-os fa tartalommal.

GENIE TERMESZTŐLÁMPA

A Genie termesztőlámpája a legújabb LED-es világítástechnológiával készül. Ezek a LED-ek gondoskodnak az alacsony fogyasztásról és a növények számára megfelelő fényspektrumról.

5,5 W tényleges fogyasztással párhuzamosan a lámpa 800 lumen erősségű, a növények számára optimális spektrumú fényt bocsájt ki.

A Genie termesztőlámpáját más cserepekkel is lehet használni, a lámpakar pedig egészen 72 cm-ig bővíthető.


 

 

Herbie – Szobakert

Tregren Herbie

A Herbie szobakert egy termékben ötvözi a dizájnt és a funkcionalitást. A Herbiebe egyszerre 2-6 növény is elfér. A kitűnően kifejlesztett Aktív Növekedést Elősegítő Technológia garantálja a gyors növekedést és bő terméshozamot.

Mindezt akár kevesebb mint havi 15 percnyi fentartással, minden korábbi szakértelem igénye nélkül.

Keresse akcióinkat webáruházunkban, a Kertelet.hu -n!

A Herbie szobakert egy termékben ötvözi a dizájnt és a funkcionalitást. A Herbiebe egyszerre 2-6 növény is elfér. A kitűnően kifejlesztett Active Growing Technology garantálja a gyors növekedést és bő terméshozamot.

Mindezt akár kevesebb mint havi 15 percnyi fenntartással, minden korábbi szakértelem igénye nélkül.

KARBANTARTÁS

Tölts hozzá vizet, amikor igényli, körülbelül 3-7 naponta. Jó és folyamatos termést kapsz, ha minden harmadik héten a vizet lecseréled és egy csomag tápanyagot adsz hozzá. Ez gondoskodik a víz megfelelő tápanyagtartalmáról, így folyamatos terméshez juthatsz még hónapok után is.

TÁPOZÁS

A kulcs a jó növekedéshez a megfelelő tápanyag. Egy partnercégünkkel történő együttműködésünk eredményeképp létrehoztunk egy tápanyagot, ami egyidőben maximalizálja a termést és sikeressé teszi használójának a fejessaláta, fűszernövények és zöldségek termeszését.

A tápanyag 3 hétre elég adagokban van csomagolva. Könnyeddé teszi a Herbie tisztítását és a víz cseréjét. A tápanyag nyolcasával csomagolva szerezhető be.

TERMESZTŐKÖZEG

A termesztőközeg használata a magról történő nevelés esetén könnyű és tiszta. A termesztőközeg előnye termőfölddel vagy tőzeggel szemben, hogy tisztítás után meggyőződhetünk róla, hogy nem maradt se mag, sem nem kívánatos növény.

A termesztőközeg egy természetes úton lebomló hab, amibe a magokat teszed. A termesztőközeg hatosával, kocka formába csomagolva szerezhető be.

TERMESZTŐLÁMPA

A megfelelő megvilágítás nélkülözhetetlen az összes növény számára. A Herbie lámpája optimális színhőmérsékletet és megfelelő színképet ad a növénynek.

Gondoskodtunk arról is, hogy az energiafogyasztását minimalizáljuk, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk a Herbie használatával.

Több féle lámpakart kínálunk a különböző típusú növényekhez. Az általános lámpakar mérete 41 cm és tökéletes a fűszernövényekhez és a fejessalátához.

A közepes mérete 53 cm és a magasabb fűszernövényekhez való, míg a legnagyobb lámpakar 68 cm hosszú és a chilihez és paradicsomhoz ajánlott.